Kristal Çınar Ödülleri sahiplerini buldu

Her yıl Bilecik Tiyatro Festivali öncesi düzenlenen Kristal Çınar Onur Ödülleri sahiplerine takdim edildi.

Haberler 20.11.2017 - 17:37

Bu yıl 12’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapılarını tiyatro severlere açmaya hazırlanıyor. Bu organizasyon öncesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Kristal Çınar Onur Ödülleri sahiplerini buldu.

Kız Kulesi'nde düzenlenen gala gecesinde merhum tiyatrocu Nejat Uygur’un da geçmiş yıllarda ödül aldığı festivalde bu kez oğulları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Bilecik Belediye Başkanının Selim Yağcı elinden ödüllerini aldı. 

Ekranlardan ilgi ile izlediğimiz ve sektörün en genç yeteneklerini barındıran Güldüy Güldüy Show'un minik oyuncuları da gecede en genç tiyatrocular sıfatı ile ödüllendirildi.
Büyük ustaların arasında bu plaketi almaktan onur duyduklarını belirten küçük oyuncular Dora Dalgıç, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler gecenin de ilgi odağı oldular.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız