Kristen Stewart'ın yeni filmi Lizzie'den ilk afiş

Gerçek hikayeye dayanan biyografik film Lizzie’nin ilk afişi yayınlandı. Filmde Kristen Stewart başrolde yer alıyor.

Haberler 11.08.2018 - 17:04

Başrollerinde Kristen Stewart ve Chloë Sevigny’nin yer aldığı biyografik film Lizzie’nin ilk afişi yayınlandı.

Film, Bryce Kass tarafından yazılan ve Borden ailesinin çözülmemiş, haklarında pek çok spekülasyon yapılan cinayetlerine dayanıyor. Lizzie, cinayetleri ve Borden ailesinin iç işleyişini araştırıyor, acımasız suçlarla suçlanan garip ve kırılgan Lizzie'nin iç dünyasını da ortaya koyuyor.

Filmde, 32 yaşında evlenmemiş bir kadın olan Lizzie, babasının sert ve otoriter kontrolü altındadır ve sosyal olarak dışlanmıştır. Genç hizmetçi Bridget Sullivan ailesiyle birlikte yaşamaya başlayınca, Bridget'a nazik ve sevecen yaklaşır. Ancak ikilinin hikayesi karanlık ve rahatsız edici bir sona doğru ilerler.
Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan Lizzie'nin kadrosundan kadrosunda Kim Dickens, Denis O'Hare, Jeff Perry, Fiona Shaw ve Jamey Sheridan yer alıyor. 

Craig William Macneill’in yönettiği film, 14 Eylül’de vizyona girecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız