Liseden Arkadaşlar kitabına 9. baskı

Senarist Selçuk Aydemir'in esprili diliyle kaleme aldığı ve 90’lı yılların mahalle kültürünü, arkadaşlıklarını hissettiren Liseden Arkadaşlar kitabı 9. baskısını yaptı.

Haberler 28.07.2019 - 15:26

Kardeş Payı, Ailecek şakınız gibi yapımlarla tanınan senarist Selçuk Aydemir’in kaleminden okurken lise yıllarınıza döneceğiniz, 90’lı yılların mahalle kültürünü, arkadaşlıklarını sonuna kadar hissedeceğiniz Liseden Arkadaşlar 9. baskısıyla raflarda. Okurlarından büyük beğeni toplayan roman, özlemini çektiğimiz ilk gençlik yıllarına selam gönderiyor.
Çete işlerinden uzak durmak isterken okulun en belalı ismine bulaşan Selçuk’un kahkaha dolu macerasına tanık olurken geçmişe, lise yıllarınıza dair özlediklerinize kavuşmuş gibi hissedeceksiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız