Muzaffer İzgü hayatını kaybetti (Muzaffer İzgü kimdir?)

Türk edebiyatının ünlü isimlerinden Muzaffer İzgü, 84 yaşında kanser nedeniyle yaşama veda etti.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 26.08.2017 - 22:29 Son Güncelleme : 27.08.2017 - 14:47

Muzaffer İzgü, 84 yaşında kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Ağustos ayının ilk haftasında kaldırılan Muzaffer İzgü, kanser olduğunu öğrendikten sonra evine dönmek istemiş ve tedaviyi kabul etmemişti. 

İzgü, pazartesi günü Hocazade Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığı'nda, eşinin mezarının yanına defnedilecek.

Türk edebiyatının ünlü ismi 98'i çocuk kitabı olmak üzere yayımlanmış 154 kitabı bulunan İzgü, sağlık durumu dolayısıyla yazmaya ara vermişti.

İzgü'nün cenazesi, Pazartesi günü (yarın) İzmir Alsancak’ta bulunan Hocazade Camii’nden öğleleyin kılınacak namazı ardından toprağa verilecek. İzgü, 2016 yılında kaybettiği eşi Günsel İzgü’nün Doğançay Mezarlığı'nda bulunan kabrinin yanına defnedilecek.

Adana doğumlu yazar, 3 çocuk babasıydı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız