Netflix'in komedi filmi Coffee & Kareem kadrosuna 4 yeni isim

Netflix'in komedi filmi Coffee & Kareem kadrosuna Betty Gilpin, King Bach, RonReaco Lee ve Terrence Little Gardenhigh katıldı.

Haberler 05.05.2019 - 14:50

Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi ile Oscar’a aday gösterilen, Empire dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Taraji P. Henson ve Felekten Bir Gece, Tatil Zamanı, Yakalandın! gibi filmlerle tanınan komedi filmlerinin tanıdık yüzü Ed Helms’in başrollerini paylaştığı Netflix yapımı aksiyon ve komedi filmi Coffee & Kareem oyuncu kadrosunu genişletiyor.

Emmy adaylığı bulunan Betty Gilpin, King Bach, RonReaco Lee ve Terrence Little Gardenhigh filmin kadrosuna dahil oldu.

Filmin yönetmenliğini Kanadalı yönetmen Michael Dowse üstleniyor. Filmin senaryosuna Shane McCarthy imza atarken, yapımcı kadrosunda başrol Helms ve Mike Falbo yer alıyor. Çekimlerine yakın zamanda başlanan filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.
RonReaco Lee
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız