Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri'nde Justin Bieber sahne alacak

Grammy ödüllü dünya yıldızı Justin Bieber, “Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2021”de baş sanatçı olacak. Bieber, film, televizyon, müzik ve spor alanlarında sevilen yıldızların yer alacağı ödül töreninde performans sergileyecek.

Haberler 18.02.2021 - 14:26

Film, televizyon, müzik ve spor alanlarında sevilen yıldızların yer alacağı Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2021 sahnesinde performans sergileyecek olan Bieber, Quavo ile listelerin zirvesinde yer alan hit şarkıları single’ı Intentions ve son single'ı Anyone'ı seslendirecek.

Oyuncu, komedyen ve Saturday Night Live efsanesi Kenan Thompson'ın ev sahipliğinde gerçekleştirileck Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülü 2021, Türkiye saatiyle 14 Mart Pazar günü 06.30'da canlı olarak yayınlanacak. Gösteri ayrıca Nickelodeon, TeenNick, Nicktoons ve Nick Jr. kanalından da eş zamanlı olarak seyredilebilecek.

Dünya yıldızı Bieber, “Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri benim ilk ödül şovumdu ve yine bu sende de burada yeni şarkılarım ile sahne almak benim için tam bir maziye dönüş oldu. Şov bu yıl farklı görünse de, ödül töreni her zamanki gibi çok eğlenceli geçecek ve kesinlikle slime sıkıntısı olmayacak!" dedi. 

BEŞ DALDA ADAY

Daha önce birçok kere Çocukların Seçimi Ödülü’ne layık görülen Bieber, bu yıl beş adaylık ile ödüllere liderlik ediyor: Chance the Rapper ile birlikte seslendirdikleri "Holy", Benny Blanco ile şarkıları "Lonely" ve Ariana Grande ile düeti “Stuck with U” dahil “En İyi Müzik İşbirliği” kategorisinde 3 adaylığı var. Ayrıca “Yummy” ile “En İyi Şarkı” ve “En İyi Erkek Sanatçı” kategorileri için de birer adaylığı bulunuyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız