‘Otomobillerin Hayatı’ sergisi açıldı

Tasarımcı Umur Dedekoca’nın “Otomobillerin Hayatı” isimli dördüncü sergisi Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı.

Haberler İHA 17.05.2019 - 10:17

Küçük yaşlarından itibaren otomobillere ilgisini resimlerine taşımaya karar verdiğini ifade eden Endüstri ürünleri tasarımcısı Umur Dedekoca, “Güzel Sanatlar Fakültesi mezunuyum. Otomobil tasarımlarına ilgim nedeniyle Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nü bitirdim. Bu sergimde hayalini kurduğum otomobilleri, otomobil tutkumu insanlara sunmayı amaçladım” dedi. 

Sergide Dedekoca’nın klasik otomobil tutkusunu resmettiği eserleri ve farklı dönemlere ait otomobil tabloları da yer aldı. Dedekoca’nın sergisi 20 Mayıs’a kadar Galeri Maltepe’de sanatseverlerin ve otomobil tutkunlarının ziyaretine açık olacak. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız