Patron oyunu internetten canlı sahnelendi

Başrollerini Cemal Hünal ile Onur Şenay'ın paylaştığı tiyatro oyunu Patron, ilk kez internetten canlı olarak sahnelendi.

Haberler 11.04.2020 - 10:54

KATS Sahne'nin son üç sezondur tiyatroseverlerle buluşturduğu kara komedi türündeki oyunu Patron, bu kez internetten canlı olarak sahnelendi.

Oyuncu Cemal Hünal ile Onur Şenay, Jason Milligan'ın Men in Suits eserinden uyarlanan oyunu, corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden yaptıkları canlı yayınla izleyiciye ulaştırdı.

OYUNUN ADI DA GÜNCELLENDİ

Oyun, Patron Covid 19 Güncel adıyla güncellenerek, Kats Sahne'nin Instagram hesabında "arkası yarın" olarak da bilinen ses tiyatrosu formatında yayınlandı.

Sadık karakterini Cemal Hünal, Okan karakterini ise Onur Şenay'ın canlandırdığı oyunda, çocukluk arkadaşı olan iki kafadarın, bir mafya lideri için işledikleri cinayet ve sonrasında gelişen olaylar anlatılıyor.

Toplamda 80 dakika süren Patron'u üç bölüme ayıran iki sanatçı, yarın ve 12 Nisan'da 21.00'de kalan bölümler için seyirci karşısına çıkacak.

CAN BONOMO EVİNDEN BİLDİRİYOR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız