puhutv'den günün filmi: Kardeşlik (Run The Tide)

Corona günlerinde önlemler kapsamında evlerinde bulunan sinemaseverlere puhutv film seçkisi sunuyor. Bugünün filmi ise Kardeşlik (Run The Tide).

Haberler 08.04.2020 - 12:15 Son Güncelleme : 08.04.2020 - 12:16

Filmden, diziye yüzlerce içeriği evinde ücretsiz olarak seyirciye sunan puhutv, #EvdeKal ve #FilmMaratonu’na davet ediyor. Günün filmi seçkisinde bu kez Kardeşlik (Run The Tide) izleyiciyle buluşuyor.

Taylor Lautner ve Nico Christou’nun başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini Soham Mehta üstleniyor. Abi kardeş ilişkisini derinden işleyen film, dokunaklı sahneleriyle de başarılı bir dram niteliği taşıyor.

KONUSU

Rey'in annesi bir uyuşturucu bağımlısı olarak bir çok kez tedavi alsa dahi vazgeçmemiş bu nedenle hapis yatmıştır.
Annesi hapishanedeyken küçük kardeşi ile yalnız kalan Ray, annesi çıktıktan sonra annesinin isteği üzerine beraber yaşamak yerine kardeşini de yanına alarak kendi hayallerinin peşinden gitmek isteyecektir.

FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız