Reha Beyoğlu: Reis filmi rekor kıracak

"Reis" filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandıran başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, filmi anlattı.

Haberler 18.12.2016 - 14:57

Reha Beyoğlu, Giresun'un Görele ilçesinde bulunan Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde katıldığı söyleşide, filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlandırmaktan onur ve gurur duyduğunu söyledi.

Filmin tanıtımına Giresun'dan start verdiklerini dile getiren Beyoğlu, "Çünkü filmin konusu olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığına giden yolda AK Parti'nin kuruluşunun temellerini Giresun'da atmıştır. Biz de bu nedenle filmin tanıtımına Giresun'dan başlamak istedik" şeklinde konuştu.
Reha Beyoğlu
Filmin gişe rekoru kıracağını ifade eden Beyoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizde bir komedi filmi gişe rekoru kırıyorsa 'Reis' filminin de ciddi bir gişe yapacağından şüphemiz yoktur çünkü bu filmde bir dünya liderinin hayatı anlatılmaktadır. Bir dünya liderinin biyografisi, beyaz perdeye taşınmıştır. Çocukluğu nasıl geçti? Belediye başkanlığından cezaevine nasıl girdi? Neler yaşadı? Kısacası, hepsi bu filmde yer almaktadır. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın hayatını merak edenlerin meydanları doldurduğu gibi sinema salonlarını da dolduracağı düşüncesindeyim.

GELİRLERİ BAĞIŞLANACAK

Filmin gişe gelirleri Kızılay ve AFAD'a bağışlanacağını söyleyen Beyoğlu, filmin galasının ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü olan 26 Şubat'ta yapılacağını ve vizyona da 3 Mart'ta gireceğini söyledi.

REİS FİLMİ FRAGMANI 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız