Reis filminde Erdoğan’ı Gökhan Aslan seslendirdi

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini taklit edip fenomen olan Gökhan Aslan, Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı ‘Reis‘ filminde seslendirme yaptı.

Haberler İHA 24.10.2016 - 16:21

  • 1

    SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU

    İzmir’de yaşayan Gökhan Aslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sesini taklit ettiği videoyla sosyal medyada çok konuşulmuştu. Kısa sürede paylaşım rekorları kıran videolarıyla fenomen olan Aslan, film yönetmenlerinin de dikkatini çekti. Aslan’a son teklif ise Reis filminin yapım ekibinden geldi. Aslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının konu alındığı ‘Reis’ filminde Erdoğan’ın seslendirmesini yaptı.
  • 2

    "KENDİSİNE ÖZEL BİR HAYRANLIĞIM VAR"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan hayranlığının dönemin başbakanı olduğu ve tarihi Davos konuşması yaptığı süreçte başladığını belirten Aslan şöyle konuştu: “Bütün dünyanın gördüğü halde görmezden geldiği, bildiği halde bilmezden geldiği şeyleri İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres’in yüzüne Osmanlı tokadı gibi vurdu. Sayın Cumhurbaşkanımızın o dik duruşundan dolayı o günden sonra kendisine özel bir hayranlığım oldu."
  • 3

    "BU KONUDA ÇOK HASSASIM"

    "Çünkü ben vatanına, milletine çok bağlı olan bir insanım, bu konuda çok hassasım. Bu sebepten dolayı Cumhurbaşkanımıza özel bir sempatim oldu. O günden sonra daha yakından takip etmeye başladım."
  • 4

    "GELEN OLUMLU TEPKİLERDEN SONRA DEVAM ETTİM"

    "Böylece zamanla yoğunlaştık, o kadar çok seyrettik ki artık ‘üzüm üzüme baka baka kararır’ hesabı zamanla taklidini yapmaya başladım. Gelen olumlu tepkilerden sonra devam ettim, geliştirdim kendimi, vücut dilini de çalıştım, vurgulamaları, betimlemeleri derken böyle oldu"
  • 5

    KİM CANLANDIRACAK?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluğundan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme kadar ki hayatını anlatacak olan filmde Erdoğan’ı Reha Beyoğlu, çocukluğunu ise Işık Yıldız canlandıracak.

  • 6

    ÇEKİMLER ÜÇ AY SÜRDÜ

    Filmde ayrıca Ercan Demirel, Volkan Başaran, İsmail Hakkı, Özlem Balcı ve Ebru Üstüntaş gibi oyuncularda yer alıyor. Çekimleri İstanbul, Kırklareli, Bursa, Lefkoşa ve Gazimagusa’da gerçekleştirilen film için, döneme ait Kasımpaşa dokusu Kıbrıs’ta inşa edildi. Üç farklı döneme ait kıyafetler için 2 bin 500 metre kumaş kullanıldı. Prodüksiyon malzemeleri de 14 tırla İstanbul’dan Kıbrıs’a taşındı. Proje dört aylık ön hazırlık, üç aylık çekim ve iki aylık post prodüksiyon çalışmasından sonra tamamlandı.
  • 7

    Reis filmi 3 Mart 2017'de vizyona girecek.

    'REİS' FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız