Sex and the City hayranlarını sevindirecek haber

ABD'de toplam 6 sezon ve 94 bölüm yayınlanan Sex and the City dizisi daha önce iki kez film olarak sinemaya uyarlanmıştı. Hayranlarının merakla beklediği 3. film hakkında ilk ipucunu ise Sarah Jessica Parker verdi.

Haberler ntv.com.tr 13.05.2015 - 11:39

Candace Bushnell'in aynı adlı romanından televizyona uyarlanan ve 1998-2004 yılları arasından yayınlanan Sex and the City dizisi başarısını beyazperdeye taşımıştı. İlk iki filmiyle başarılı bir grafik çizen serinin 3. bölümünün ipucunu da başrol oyuncusu Sarah Jessica Parker Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla verdi.
Vizyona girdiği ilk hafta Türkiye'de ve ABD'de en çok izlenen filmler sırasında birinci olmuştu.
Parker fotoğrafın altına yazdığı notta; "Her zaman olduğu gibi sizi mümkün olduğunca bilgilendireceğiz ancak o zamana kadar dışarıya bilgi sızdırmama konusunda kesin talimat aldık." ifadelerine yer verdi.
Dizinin ve ilk 2 filmin hayranları da bu açıklamanın Sex and the City'nin 3. filmi hakkında olduğuna ilişkin yorumlar yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız