Sıla'dan 'Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var' (Fikret Şeneş albümü)

Sıla, Fikret Şeneş’e saygı albümü niteliğinde hazırlanan ‘Kimler Geldi Kimler Geçti: Fikret Şeneş’ için stüdyoya girdi. Ünlü popçu, daha önce Ajda Pekkan’ın seslendirdiği ‘Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var’ adlı şarkıyı okudu.

Haberler 18.07.2019 - 13:36

İlk kadın şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş, ölümünün 4’üncü yılında özel bir albüm çalışmasıyla anılıyor. Ünlü şarkıcıları bir araya getiren “Kimler Geldi Kimler Geçti: Fikret Şeneş” adlı çalışmada Sıla da yer alıyor. Sıla, ağustos ayının ilk haftası yayınlanacak albüm için “Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var” şarkısını seslendirdi.

Hürriyet'in haberine göre; Sıla, Moko Yapım ve DMC ortaklığında hayata geçirilen albümün tanıtımı için hazırlanan videoda da yer aldı. Konser vermek üzere gittiği Mardin’de kamera karşısına geçen şarkıcı, “Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var için aranjeyi Efe Bahadır yaptı. Çocukluğuma sürükleyen bir şarkı. Ajda Pekkan’ın şahane icrasıyla tanıştığım, Ayten Alpman’dan da çok sevdiğim bir şarkı” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız