Transformers 5: Son Şövalye’nin yeni fragmanı yayınlandı

‘Transformers 5: Son Şövalye’ (Transformers 5: Last Knight) filminin yeni fragmanı çıktı. Film, 23 Haziran’da vizyona giriyor.

Haberler ntv.com.tr 08.06.2017 - 14:39

‘Transformers 5: Son Şövalye’ (Transformers 5: Last Knight) filminin yeni fragmanı çıktı. Fragman, Transformers adlı resmi Twitter hesabından yayınlandı. 

23 Haziran’da vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Michael Bay oturuyor. Mark Wahlberg’in Cade Yeager karakterini canlandıracağı filmde Isabela Moner ve Jerrod Carmichael, ABC'nin Once Upon a Time isimli TV serisinde Kral Arthur rolü ile büyük beğeni toplayan Liam Garrigan ve Laura Haddock da filmin yeni yüzleri olacak. Filmde Anthony Hopkins de Sir Edmund Burton adlı bir İngiliz Lordu'nu canlandırıyor.

TRANSFORMERS 5: SON ŞÖVALYE FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız