Uğur Yücel: Şener Şen yol göstericim oldu

KAFA dergisi, eylül sayısında kapağına Yeşilçam’ın usta oyuncusu Şener Şen’i taşıdı. Derginin bu sayısında Uğur Yücel’in Şen’le ilgili kaleme aldığı yazı da yer aldı.

Haberler 28.08.2017 - 17:32

Geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde rol alan usta oyuncu Uğur Yücel,  Şener Şen için şu ifadeleri kullandı:

“Yol göstericim oldu. Dost olduk. Hayatımda en çok güldüğüm insandır. Bütün efendiliği, terbiyesinin yanında deli enerjisi vardır. Bunca yıllık dostluğumuzda çaktırmadan izledim hep onu. Hani felsefenin kozmopolit dediği evrene ait insanlardan biri o. Durmadan akan bir nehir. Keşke dediğim tek şey, dünya onu daha çok tanısaydı. Ama daha genciz. Yaparız. Seyircilerden sokakta duyduğum en yoğun soru ‘Şener Şen’le ne zaman film yapacaksınız?’ oluyor. Bir meyhane akşamında ‘Şener Abi, bir senaryo tasarlıyorum, seni düşünerek yazayım mı başrolü?’ dedim. Gerildi. ‘Uğur teklif böyle yapılmaz, yaz senaryoyu getir koy önüme. Bak Yavuz’a’ dedi. Böylesine yakın bulduğu, yolculuk paylaştığı birine verdiği cevap onun aynı zamanda mesleğine ne kadar özen gösterdiğini açıklıyordu.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız