Yılmaz Erdoğan'dan tek kişilik gösteri

İstanbul’u terk edip Köyceğiz’deki çiftliğinde organik bir yaşam süren Yılmaz Erdoğan, merak edilen yeni hayatını tek kişilik gösterisi ‘Münaşaka’da anlatacak.

Haberler 20.10.2016 - 09:48

Oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, 12 yıl aradan sonra tek başına sahneye çıkacağı ‘Münaşaka’ isimli gösterisinde, iki yıl önce Köyceğiz’de satın alıp yerleştiği çiftliğindeki organik yaşamından kesitleri anlatacak.

‘GERÇEKLE ÇOK VAKİT HARCADIM’

Şu sıralar yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’la adından söz ettiren 48 yaşındaki sanatçı, Köyceğiz’de neden yeni bir hayata başladığını, açıkladı.

Ünlü sanatçı, “Bugüne kadar gerçekle çok vakit harcadım ve artık hakikatin konforunu yaşıyorum. Hakikat, görünmeyenle görünenin birleştiği noktada bulunuyor ve çok daha huzurlu. Hayattan bunu öğrendim” dedi.

YILMAZ ERDOĞAN BELÇİM BİLGİN'İ YAZDI - VİDEO

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız