Zuhal Olcay ve Çiğdem Erken’den Dünya Tiyatro Günü’ne özel konser

ENKA Sanat, Dünya Tiyatro Günü’nü Türkiye’nin iki önemli kadın sanatçısı Zuhal Olcay ve Çiğdem Erken’i aynı sahnede buluşturan özel bir konser ile kutluyor.

Haberler ntv.com.tr 22.03.2022 - 12:38

Deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve Orkestrası, ünlü oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay’la birlikte ENKA Sanat’ta Dünya Tiyatro Günü Özel Konseri için sahne alacak.

ZUHAL OLCAY LIZA MINELLI'NİN ŞARKILARINI SESLENDİRECEK

28 Mart Pazartesi akşamı ENKA Oditoryumu’nda izlenebilecek konserde ikili, Melih Kibar, Selim Atakan ve Onno Tunç gibi isimlerin sahneye taşınmış eserlerini seslendirecek. Evita ve Lüküs Hayat gibi ünlü müzikallerden parçalar ile Liza Minelli’nin Kabare filminde seslendirdiği 'Cabaret' ve 'Mein Herr' de Zuhal Olcay’ın sesiyle yeniden hayat bulacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız