10 kişi gözaltında

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası olay çıkarttıkları öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

Haberler 25.05.2010 - 17:13

İSTANBUL - İstanbul Şükrü Saracoğlu Stadı'nda geçen hafta oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası olay çıkarttıkları öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, maç sonrası yaşanan taşkınlık sonucu tribünleri ateşe verdikleri ve olay çıkarttıkları öne sürülen 10 kişi, stat kameralarınca çekilen videolarda yapılan incelemelerle belirlendi.

Tespit edilen 10 şüpheli polis tarafından gözaltına alınarak Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız