ABD Açık Novak Djokovic'in

Sezonun 4. ve son grand slam turnuvası Novak Djokovic'in oldu. ABD Açık Tenis Turnuvası finalinde Rafael Nadal'ı 3-1 ile geçen Sırp raket bu sezonun 3., kariyerinin de 4. grand slamını kazandı.

Haberler 13.09.2011 - 09:49

Sırp tenisçi Novak Djokovic, ABD Açık Tenis Turnuvası'nın final maçında İspanyol Rafael Nadal'ı 3-1 yendi.

Elde ettiği zaferin yanı sıra oynadığı oyun ile tüm tenisseverlere keyif veren ve bir tenisçide olması gereken tüm meziyetlere sahip olduğunu bir kez daha kanıtlayan Djokovic, ABD Açık'ı da kariyerine eklediği sezonda 3. Grand Slam şampiyonluğunu elde etti.

Djokovic, 4 saat 10 dakika süren maçın setlerini 6-2, 6-4, 6-7 ve 6-1 aldı. Oyunun kontrolünü elinden bırakmayan ve taktiğini oyuna istediği yansıtan, file önünü sıkça kullanan ve kısa toplarıyla seyirciyi coşturan Djokovic, müthiş başladığı sezona Wimbledon ve Avustralya Açık şampiyonluklarına ABD Açık'ı da ekleyerek devam etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız