AC Milan forması ile fotoğraf çektirince...

İtalya'nın eski mankenlerinden Claudia Romani'nin, geçen yıl bir reklam için AC Milan forması ile fotoğraf çektirmesi nedeniyle İtalya Serie A ve Serie B'de maç yönetemeyeceği açıklandı.

Haberler DHA 13.01.2016 - 16:15

İtalyan Hakem Komitesi, hakem kurslarını birincilikle bitiren ve yasalara göre İtalya liglerinde maç yönetmeye hak kazanan eski manken Claudia Romani'nin, geçen yıl bir reklam için AC Milan forması ile fotoğraf çektirmesinin etik olmadığını belirterek, kendisine görev verilmeyeceğini bildirdi.

Karardan sonra bir açıklama yapan Romani, "Yapacak bir şey yok. Karar, hakem komitesinin verdiği bir karardır, uymak mecburiyetindeyiz. Özel maçlarda görev alacağıma inanıyorum" dedi.
Claudia Romani'nin, geçen yıl yapılan reklam çekimi için AC Milan forması ile verdiği bu pozlar hakemliğini etkiledi. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız