Antrenmanı terk eden Colman özür diledi

Takım arkadaşı Halil Altıntop ile tartışması sonrası antrenmanı terk eden Arjantinli futbolcunun, bu davranışı nedeniyle özür dilediği açıklamasını Şenol Güneş yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 28.08.2012 - 22:49

Trabzonspor'un dünkü antrenmanında takım arkadaşı Halil Altıntop ile tartıştıktan sonra sahayı terk ederek soyunma odasına giden Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, teknik direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarından özür diledi.

Açıklamayı, teknik direktör Şenol Güneş kulübün internet sitesinden yaptı.

Güneş, Videoton ile oynanılan UEFA Avrupa Ligi müsabakası öncesinde bazı istenmeyen gelişmeler yaşandığını belirterek, ''Elbette bizim için son derece önemli olan bu oyuncumuzun sebep olduğu gelişmeler hem kendisine hem de kulübümüze zarar verdi' dedi.

Güneş, Colman ile bir görüşme yaptığını ifade ederek, şöyle devam etti:
''Kendisiyle yaptığım görüşmede ise yaşananlardan üzgün olduğunu, moralinin de bozulduğunu vurguladı. Görüşmemizde gerek benden gerekse arkadaşlarından özür dilediğini, takımdan ayrılmak istemediğini, aksine kalarak daha fazla çalışıp yine katkı yapmak istediğini söyledi. Elbette bizim açımızdan hata yapan mutlaka ceza alacaktır, ama yapılanlardan ders almak da önemlidir''

Colman'ın, Trabzonspor'un Videoton ile oynayacağı rövanş maçında kadroya alınmadığını da belirten Güneş, ''Bu aşamada zihinsel dinlenmeye ve fiziksel çalışmaya ihtiyacı olduğuna inandığımızdan Colman'ı Videoton ile oynanacak olan rövanş maçının kadrosuna almıyoruz. Kendisi burada hazırlıklarını sürdürecek ve dönüşümüzde kendisini düzelterek tekrar takımla olmaya devam edecek. Kamuoyunun da konuyu bu şekliyle değerlendirmesini istiyoruz'' diye konuştu.

JANKO İLE ANLAŞMAYA VARILDI
Öte yandan Trabzonspor, FC Porto takımında forma giyen Avusturyalı golcü oyuncu Marc Janco ile anlaşmaya vardı.

Kulüp Başkanı Sadri Şener, bugün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na görüşme yaptıklarını bildirdikleri Mark Janco'nun transferinin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Futbolcu ve kulübüyle tüm konularda anlaşmaya vardıklarını belirten Şener, ''3 yıllık bir sözleşme yaptık. Camiaya hayırlı olsun. Forvet transferini sonuçlandırdık. Bu akşam futbolcu ile birlikte Trabzon'da olacağız'' dedi.

29 yaşındaki golcü oyuncu Avusturya Milli Takım forması da giydi. Holanda'nın Twente takımında 45 maçta 24 gol kaydeden oyuncu daha sonra FC Porto'ya transfer olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız