Azerbaycan'da Türknas dönemi

Azerbaycan Basketbol Milli Takımı menajerliğine eski Türk milli oyuncu oyuncu Levent Türknas getirildi.

Haberler 06.04.2010 - 12:38

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Beko Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka'nın altyapısından yetişen eski milli basketbolcu Levent Türknas'ın Azerbaycan Basketbol Milli Takımı menajerliği görevine getirildiği bildirildi.

Azerbaycan Ligi'nde 3 yıl oynadıktan sonra başkent Bakü'de basketbol okulu açan Levent Türknas, Azerbaycan Basketbol Federasyonu'ndan gelen menajerlik teklifinin kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.

Azerbaycan basketbolunun gelişmesinde yeni bir yapılanma içine girdiklerini ifade eden Levent Türknas, öncelikle milli takım olarak hedeflerinin 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılmak olduğunu belirtti.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele edecek Azerbaycan, (B) Grubu'nda İsveç, Arnavutluk, Romanya ve Belarus ile karşılaşacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız