B.Leverkusen koltuğu sevdi: 4-0

Bundesliga’nın tek namağlup takımı Bayer Leverkusen kendi sahasında Eintracht Frankfurt’u yenerek hem unvanını korudu hem de haftayı yine lider olarak kapadı.

Haberler Ntvspor 06.11.2009 - 23:31

Bundesliga'da 12. haftanın açılış maçında sahasında orta sıralarda mücadele veren Eintracht Frankfurt'u ağırlayan Bayer Leverkusen karşılaşmadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Bayer Leverkusen ilk 12 dakikada bulduğu gollerle farkı erken yakaladı. 2. dakikada Stephan Kiessling, 6.dakikada Stefan Reinartz ve 11.dakikada Toni Kroos ile 3-0 öne geçen Leverkusen’in son golü 86.dakikada Lars Bender’den geldi.

Bayer Leverkusen'de Türk asıllı futbolcu Eren Derdiyok ilk 11'de maça başlarken 82. dakikada oyundan alındı. Eintracht Frankfurt’un Türk asıllı futbolcusu Ümit Korkmaz da karşılaşmada forma giydi.

Bayer Leverkusen bu skorla 26 puana ulaşıp liderliğini sürdürürken konuk ekip E.Frankfurt ise 16 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız