Barcelona-Real Madrid maçı NTV'de

Dünyanın en ateşli karşılaşması Barcelona-Real Madrid maçı, bu akşam saat 20.00'de canlı yayınla NTV'de.

Haberler 24.11.2009 - 15:11

Bayram tatiline keyif katacak bir futbol ziyafeti: Tüm dünyanın merakla beklediği maç, 6-2’nin rövanşı, El Classico, Barcelona-Real Madrid karşılaşması bugün 20.00’de canlı yayınla NTV’de. Dev maçı NTV’nin deneyimli ismi Ercan Taner anlatacak.

Her yıl, tüm dünyada sonucu merakla beklenen karşılaşmayı İspanyollar El Classico olarak adlandırıyor.

Politik nedenlerle başlayan ve bugünlere kadar taşınan ezeli rekabet, dünya yüzeyindeki futbolseverlerin de merakla beklediği bir hal almış. La Liga’nın kurulduğu 1928 yılından bu tarafa oynanan maçlarda Barcelona kendi sahasında bariz bir üstünlük kurmuş durumda. Ama Geçen yıla kadar Real Madrid rakibiyle oynadığı son beş maçı kazanmıştı.

Ancak geçen yıl her şey tersine döndü. Barcelona sahasındaki maçı 2-0, deplasmanda ise 6-2 kazanmayı başarmıştı. La Liga'nın geçen hafta Athletic Bilbao deplasmanından 1-1'lik sonuçla ayrılan ve liderliği Real Madrid'e kaptıran Barcelona'da işler yolunda gitmiyor.

MESSİ VE RONALDO KARŞI KARŞIYA
Barça’nın dünya yıldızı Lionel Messi'nin hafta sonu sakatlanması bütün planları altüst etti.

Barcelona’da Messi, Real Madrid’de Ronaldo El Clasico’ya yetiştirilmeye çalışılıyor. Katalan ekibinde Teknik direktör Pep Guardiola’nın tek sorunu Messi değil.

Domuz gribi olan Eric Abidal, Yaya Toure, Rafael Marquez ve sakat Zlatan Ibrahimovic’in El Clasico'ya yetişemeyecek olma ihtimali takımı tedirgin ediyor.

İBRE REAL MADRID’DEN YANA MI?
Sakatlıklarla boğuşan Barcelona karşısında Real Madrid favori mi?

İşte bu soruya Real Madrid Sportif Direktörü Emilio Butragueno, “Hayır” diyor. Lider olmanın kendilerini favori yapmadığını belirten Butragueno, "Evlerinde taraftarlarının desteği ile oyanayacaklar. Hem biz hem de onlar için kolay bir maç olmayacak" dedi. Butragueno "Her maç daha iyiye gidiyoruz, ayrıca Ronaldo'nun da sahalara dönme ihtimali var ki bu bize güç katacaktır" açıklamasını yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız