Beşiktaş F.Bahçe'yi 2-0 yendi

Futbolda A2 Ligi'nde Marmara Grubu'nda yapılan karşılaşmada Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 2-0 yendi.

Haberler 16.09.2009 - 18:58

İSTANBUL - Futbolda A2 Ligi'nde Marmara Grubu'nda yapılan karşılaşmada Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 2-0 yendi.

Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada ilk yarıda rakibine büyük üstünlük kuran siyah-beyazlı takım, 6. dakikada Ömer, 17. dakikada da Ali ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Fenerbahçe, ikinci yarının ilk bölümlerinde gol için yüklenirken, Beşiktaş yaptığı oyuncu değişiklikleriyle son bölümde oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Son bölümde üst üste bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen siyah-beyazlı takım, karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Beşiktaş, grubunda 4. karşılaşması sonucunda puanını 9'a çıkardı. Grupta daha önce yaptığı 2 karşılaşmadan 6 puan alan Fenerbahçe ise siyah-beyazlı takım karşısındaki yenilgisiyle, ilk mağlubiyetini almış oldu.

Öte yandan grupta yapılan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasında ise sarı-kırmızılı takım, Serdar Eylik, Anıl Dilaver, Emre Çolak ve Cem Sultan'ın golleriyle rakibini 4-0 yendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız