Beşiktaş Sivas'a inemedi

Beşiktaş cumartesi günü oynanacak kritik Sivasspor maçı için bugün Sivas'a giderken, siyah-beyazlıları taşıyan uçak kötü hava şartları nedeniyle Sivas yerine Kayseri'ye indi.

Haberler 19.03.2009 - 12:40

Turkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, bu zorlu mücadelenin hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.

Beşiktaş'ın antrenmanına tedavisi nedeniyle Almanya'da bulunan Gökhan Zan ile sağ arka adalesinde gerilme olan kaleci Korcan katılmazken, sakatlığı sonrası son iki idmanda yer almayan Delgado ise takımla birlikte çalıştı.

Sivasspor maçı kadrosuna da alınan Arjantinli oyuncunun, sıkıntısının olmadığı ve maçta oynayabileceği öğrenildi.

Bu arada, Sivasspor maçı kadrosunda sakatlığı bulunan Korcan yer almazken, hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Aydın Karabulut'un yanı sıra devre arasında transfer edilen Erkan Zengin, teknik direktör Mustafa Denizli tarafından 18 kişilik kadroya alınmadı.

Öte yandan Beşiktaş, Sivasspor maçı için bugün Sivas'a gitti. Siyah-beyazlı takımı taşıyan uçak, Sivas'taki olumsuz hava şartları nedeniyle Sivas yerine Kayseri Erkilet Havaalanı'na indi. Yoğun kar yağışı nedeniyle kafile, yaklaşık 2-3 saat süren yolculuğun ardından kara yoluyla Sivas'a gitme kararı aldı.

Beşiktaş, yarın Sivas'ta gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız