Beşiktaş'ın derbilerde yüzü gülmüyor

Turkcell Süper Lig'de 2010'un ilk derbisinde Galatasaray ile sahasında 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ezeli rakiplerine karşı son yıllardaki lig derbilerinde galip gelmekte oldukça zorlanıyor.

Haberler 22.02.2010 - 11:05

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile son 5 sezonda yaptığı 19 lig maçında sadece 4 galibiyet alabildi.

Ezeli rakipleriyle son 5 sezonda yaptığı 19 lig derbisinden 12'sini yitiren, 3'ünde berabere kalan siyah-beyazlılar, bu süre içinde Turkcell Süper Lig'de taraftarlarına sadece 4 kez derbi galibiyeti izlettirebildi.

Beşiktaş, son 19 lig derbisinde ezeli rakiplerine toplam 24 gol atarken, kalesinde ise 31 gol gördü.

''Kara Kartallar'', son 5 sezonda, Fenerbahçe ile yaptığı 9 lig maçında sadece 1 galibiyet alabilirken, 6 kez yenilip, 2 kez berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile yaptığı son 10 maçtan ise 3'ünü kazandı, 6'sını yitirdi, 1'inde berabere kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız