Bursa'da ilk hedef Hamzaoğlu

Ertuğrul Sağlam ile yolları ayıran Bursaspor'un, yeni teknik direktör adaylarından biri Hamza Hamzaoğlu. Yönetim durum değerlendirmesi yaptıktan sonra Hamzaoğlu'na teklifte bulunacak.

Haberler Ntvspor 28.11.2015 - 16:48

Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayıran Bursaspor'da hedefteki isim Hamza Hamzaoğlu.

Galatasaray kariyerinin ardından bir süre takım çalıştırmak istemediğini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, ailesiyle birlikte İzmir'de bulunuyor.

Bursaspor yönetiminin en güçlü teknik direktör adayı olan Hamzaoğlu'nu, ikna etmek için çalışmalara başladığı belirtildi.

Hamzaoğlu'nun ismi Trabzonspor ile de anılıyor. Ancak başarılı teknik adam, Bordo Mavili başkan adaylarının sözlü tekliflerine olumsuz yanıt verdi. Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor ile anlaşma sağlarsa ilk maçına Türk Telekom Arena'da Galatasaray karşısına çıkacak.

Yeşil beyazlıların diğer teknik direktör adayları ise Şota ve Tayfur Havutçu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız