Bursa'da su kayağı şöleni

World Trophy 2009 Dünya Su Kayağı Şampiyonası'nın üçüncü ve son etabı bu hafta sonu Bursa'da gerçekleştirilecek.

Haberler 01.10.2009 - 12:08

Dünya Kablolu Su Kayağı Şampiyonası'nın 3'üncü ayağı (World Trophy 2009), 2-4 Ekim 2009 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek.

Şampiyonaya dünya sıralamasının en üstünde yer alan birbirinden ünlü su kayakçıları katılacak ve yaklaşık 100 bin doların üzerinde ödülün sahibi olmak için yarışacaklar.

TÜRKİYE'DEN 6 KAYAKÇI
Bursa Sukaypark’ta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü devam edecek elemeler, Erkekler Açık, Bayanlar Açık, Erkekler Junior ve Bayanlar Junior olmak üzere dört kategoride gerçekleşecek. Elemelere Türkiye’den de Beril Bilir, Nergiz Onaran, Tayibe Özdemir, Sevda Özgüven, Erkan Yeşilova, Sedat Çelenk olmak üzere toplam 6 kayakçı katılacak.

Şampiyona, pazar günü, ödül töreni ile son bulacak. Ödül töreninde şampiyonanın toplam 100 bin doları bulan para ödüllerinin yanı sıra dünya çapında genel puan sıralamasına göre dereceye giren yarışmacılara da ödülleri dağıtılacak.

DÜNYA ŞAMPİYONU BELLİ OLUYOR
World Trophy 2009 Dünya Su Kayağı Şampiyonası, üç etap halinde gerçekleştiriliyor. Şampiyonanın ilk ayağı Sırbistan’ın Belgrad şehrinde, ikinci ayağı ise Finlandiya, Ukkohalla’da gerçekleşmişti. Şampiyona, üçüncü ve final ayağı olan Bursa’daki yarışlarla tamamlanmış olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız