Derbi Galatasaray'ın

Galatasaray, dev seride 1-0 öne geçti. TKBL final serisi ilk maçında sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'yi Ülker Sports Arena'da 64-59 mağlup ederek hem seride öne geçti, hem de saha avantajını lehine çevirdi.

Haberler 24.04.2013 - 22:10

Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off turu final serisi ilk maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Sahadan 64-59 galip ayrılan Galatasaray seride 1-0 öne geçti. Galatasaray'da Sancho Lyttle 18 sayı - 10 ribaund - 5 asistle mücadele ederken, Ann Wauters da 16 sayıyla oynadı.

Fenerbahçe'de ise Angel McCoughtry 14 sayı - 7 ribaundla oynarken, Ivana Matovic ve Anastasiya Verameyenka da 12'şer sayıyla mağlubiyete engel olamadı.

Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 19-14 önde tamamlayan Galatasaray, soyunma odasına 33-26 önde girdi. Üçüncü çeyrekte farkı 16 sayıya kadar yükselten konuk takım, çeyreğin sonunda farkın erimesine engel olamayınca bu periyot 49-48 sarı-kırmızılı takımın üstünlüğüyle sona erdi. Son çeyrekte de oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray sahadan 64-59 galip ayrıldı.

Serinin ikinci maçı 26 Nisan Cuma günü yine Ülker Sports Arena'da oynanacak. Karşılaşma saat 20:00'de başlayacak.

Seride 3 galibiyeti elde eden takım şampiyonluğunu ilan edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız