Dev maç Juventus'un

Serie A'nın 11. haftasında Milan'a konuk olan Juventus, Gonzalo Higuain'in 2 golüyle zorlu deplasmandan 3 puan çıkardı.

Haberler Ntvspor 28.10.2017 - 21:32

Serie A'da zirve takipçilerinden Juventus çıkışını Milano deplasmanında devam ettirdi. Son haftalarda zorlu bir süreçten geçen rakibini Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'in golleriyle 2-0 yenen Torino ekibi maç fazlasıyla lider Napoli'yi yakaladı.

San Siro'da oynanan karşılaşmaki ilk gol pozisyonunda top ağlara gitti. Dybala'nın pasında topla buluşan Higuain şık bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi. 63. dakikada yine sahneye çıkan Arjantinli Kwadwo Asamoah'ın asistinde farkı ikiyer çıkardı ve maçın sonucunu belirledi: 2-0.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Hakan Çalhanoğlu 77. dakikada yerini Andre Silva'ya bıraktı.

Üst üste 3. galibiyetini alan Juventus 28 puana yükselirken, kendi sahasındaki galibiyet hasreti 3 maça çıkan Milan 16 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız