Drogba'dan teknik heyete tepki

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Drogba oyundan çıkarken, teknik heyetle arasında soğuk rüzgarlar esti.

Haberler Ntvspor 18.02.2014 - 05:48

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Drogba, Medical Park Antalyaspor maçında oyundan alınmasına tepki gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Medical Park Antalyaspor karşısında takımı 2-1 yenik durumdayken 63. dakikada Ceyhun Gülselam'ın yerine Umut Bulut'u, 65. dakikada ise Didier Drogba'nın yerine Veysel Sarı'yı oyuna soktu.

Değişiklik tabelasında numarasını gören Drogba, karara sinirlendi. Mutsuz bir şekilde saha kenarına gelen golcü futbolcu, teknik dierktör Mancini ile soğuk şekilde tokalaştı.

Kendisine elini uzatan yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu'nun ise elini sıkmadan yanından geçti. Drogba karşılaşmanın geride kalan kısmını yedek kulübesinden seyretti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız