Dursun Özbek: Cezayı CAS'a taşıyacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursu Özbek, UEFA'nın verdiği 1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) taşıyacaklarını açıkladı.

Haberler İHA, ntv.com.tr 09.03.2016 - 13:56

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özbek, kulübün mart ayı olağan divan kurulu toplantısında üyelere UEFA'dan alınan ceza ile ilgili bilgilendirme yaptı. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşen toplantıda konuşan Özbek, "1+1 yıl olan ceza, 1 yıl olarak tebliğ edildi ama bunu başarı öyküsü olarak anlatmıyorum. Ceza almasak böyle anlatırdık" dedi. Kararı CAS'a taşıyacaklarını ifade eden Dursun Özbek, savunmalarını daha da sağlamlaştıracaklarını ifade etti.

Dursun Özbek; "UEFA'dan aldığımız cezayı CAS'a taşıyacağız. Aynı savunmayı daha sağlamlaştırarak CAS'ta yapacağız" dedi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız