Eczacıbaşı final-four'da

Voleybolda, Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 2. tur rövanş maçında Eczacıbaşı Zentiva, Polonya temsilcisi Fakro Muszynianka'yı 3-0 yenerek dörtlü finale yükseldi.

Haberler 11.03.2009 - 18:10

İSTANBUL - Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-1 kazanan Eczacıbaşı Zentiva, ikinci maçtan da 3-0 galip ayrılarak dörtlü finale (Final Four) yükselme başarısı gösterdi.

Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde dörtlü final karşılaşmaları 28-29 Mart tarihlerinde, Colussi Sirio Perugia takımının ev sahipilğinde İtalya'da yapılacak ve Eczacıbaşı Zentiva ilk maçını Türk Telekom-Dinamo Moskova eşleşmesinden tur atlayacak takımla oynayacak.

ECZACIBAŞI ZENTİVA: 3 - FAKRO MUSZYNIANKA: 0
Salon:
Eczacıbaşı
Hakemler: Dravko Stipanicev (Hırvatistan), Fabrizio Saltalippi (İtalya)
Eczacıbaşı Zentiva: Esra, Tracy, Nancy, Mirka, Vesna, Naz Gülden, Merve, Seda, Neşve, Neriman)
Fakro Muszynianka: Pykosz, Belcik, Jagieto, Pycia, Fratczak, Mirek (Zenik, Srutowska, Rosner, Plchotova, Kaczor)
Setler: (25-17, 25-16, 25-22)
Süre: 69 Dakika (23, 22, 24)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız