Emre'ye 1, Uygun'a 4 maç ceza

PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na 1 maç, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a da 4 maç ceza verdi. Kayserispor maçında kırmızı kart gören Volkan Demirel ise 2 maç ceza aldı.

Haberler 12.03.2009 - 18:19

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 4 maç, Fenerbahçeli oyunculardan Volkan Demirel'e 2 ve Emre Belözoğlu'na 1 maç ceza verdi.

Kurul, yaptığı toplantıda, 8 Martta Sivas'ta oynanan Sivasspor-Ankaraspor maçında sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Bülent Uygun'u 4 maçla cezalandırırken, aynı maçta Sivasspor'a da takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 7.500 TL para cezası uyguladı.

Bu arada, 8 Martta Kayserispor ile Fenerbahçe takımları arasında oynanan Turkcell Süper Lig maçında rakip takım oyuncusuna kural dışı harekette bulunan Fenerbahçeli oyunculardan kaleci Volkan Demirel 2 maç, Emre Belözoğlu da 1 maç ceza aldı.

Öte yandan Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü'nün, futbolcusu Emre Belözoğlu'na verilen 1 maç ceza için yaptığı duruşma talebini kabul etti.

Kurul, duruşmanın 13 Mart Cuma günü saat 13.30'da yapılmasını kararlaştırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız