Erdoğan: Hacettepe maçı ders olsun

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Hacettepe maçında oynanan futbolun tatmin edici olmadığını ama alınan 3 puanın sevindirici olduğunu söyledi.

Haberler 08.03.2009 - 14:27

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Hacettepe karşısında aldıkları 3 puanın memnun edici olduğunu, ancak seyircileri mutlu edecek bir futbol ortaya koyamadıklarını söyledi.

Levent Erdoğan, Hacettepe maçına iyi başladıklarını ve kısa sürede 2-0 öne geçtiklerini hatırlatarak, ''Ancak daha sonra oyunun hakimiyetini elimizde tutamadık. 2-0'lık skor oyuncularımızı rehavete soktu. Ayrıca sahanın suni çim olması ve şiddetli rüzgar da oyunumuzu etkiledi. Düşündüğümüz farklı galibiyeti alamadığımız gibi, seyircileri memnun edecek bir futbol da sergileyemedik'' diye konuştu.

''3 puan alışımız bizi mutlu kılmakla beraber, bu maç hocamızın ve futbolcularımızın bundan sonra çok daha dikkatli olmaları gerektiği gerçeğiyle de bizi karşı karşıya bırakmıştır'' diyen Erdoğan, ''Çok iyi şartların oluştuğu şu dönemde puan kaybetme lüksümüz yoktur. Hacettepe maçının son dakikalarında karşı karşıya kaldığımız zor anları bir daha yaşamamalıyız. Hacettepe maçı bize gevşemememiz, bundan sonraki maçlara azimle hırsla çıkmamız gerektiğini göstermiştir. Bundan tüm ilgililerin ders alması ve bunun ışığında dikkatli hareket etmesi gerekmektedir'' şeklinde konuştu.

Erdoğan, her geçen hafta hedeflerine yaklaştıklarını ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız