Felipe Melo geri döndü

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Manisaspor ile yarın saat 19.45'te Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılarda maç kadrosu belli olurken bel fıtığı ameliyatı geçiren ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalan Felipe Melo da kadroda yer aldı.

Haberler Ntvspor 14.04.2015 - 16:59

Sezon ortasında ağır bir bel fıtığı operasyonu geçiren Felipe Melo, 2 aylık yoğun tedavi sürecinden sonra futbola dönüş yaptı.

En son Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Balıkesirspor maçında forma giyen, geçirdiği bel fıtığı ameliyatı nedeniyle yaklaşık 2 ay yeşil sahalardan uzak kalan Melo'ya, 18 kişilik kadroda yer verildi. 

Melo'yu Manisaspor kadrosuna alan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun eli Brezilyalının dönüşüyle iyice rahatlarken; genç teknik adam, Melo'yu fizik durumu ve antrenman performansına göre Trabzonspor maçı kadrosunda olup olmayacağına karar verecek.

4-0'ın rövanşında Manisaspor'a konuk olacak Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Sinan Bolat, Eray İşcan – Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal – Felipe Melo, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Kaan Baysal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak – Sinan Gümüş, Goran Pandev

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız