Fenerbahçe, Tuzlaspor'a konuk oluyor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndaki ilk maçında yarın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor'la karşı karşıya gelecek.

Haberler Anadolu Ajansı 15.12.2015 - 11:05

Tuzla Belediye Sahası'nda saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi hakem Murat Özcan yönetecek.

Grup aşamasında kupaya dahil olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın, kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor. Sakatlığı bulunan futbolcular Alper Potuk, Raul Meireles ve Volkan Şen'i kullanamayacak Portekizli teknik adamın, maçta, bu sezon az süre alan oyunculara şans vereceği öğrenildi.

Tuzlaspor ise kupada grup aşamasına iki eleme turu oynayarak geldi. PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u penaltılarla eleyen Tuzlaspor, aynı ligde yer aldığı Manisaspor'u da tek golle geçerek adını gruplara yazdırdı.

Tuzlaspor, Spor Toto 3. Lig'de mücadele ettiği geçen sezon kupanın sürpriz takımlarından biri olmuştu. İstanbul temsilcisi Gaziantepspor, Kasımpaşa, Sivasspor gibi Spor Toto Süper Lig ekiplerini de mağlup ettiği kupada, son 16 takım arasına kalmayı başarmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız