Filede ilk galibiyet geldi: 3-0

Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı, Çin Masters Bayanlar Voleybol Turnuvası’ndaki üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti'yle karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında sadece ilk setin başında zorlanan milliler sahadan 3-0'lık skorla galip ayrılmayı başardı.

Haberler Ntvspor 31.05.2009 - 13:20

İSTANBUL - Akdeniz Oyunları ve Avrupa Voleybol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Bayan Voleybol Takımı, Çin Masters Turnuvası’nın ilk ayağındaki son maçında Dominik Cumhuriyeti'yle karşı karşıya geldi.

Turnuvada galibiyeti olmayan 2 takımı karşı karşıya getiren mücadeleye Dominik Cumhuriyeti iyi başladı ve ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Ancak mola dönüşü milliler oyuna ağırlığını koydu. İlk sette özellikle Meryem ve Bahar'la etkili olan milli takımımız bu seti 25-18 kazandı.

Türkiye 2. sete iyi başlayan taraftı. Rakibin manşet hatalarını iyi değerlendiren voleybolcularımız, setin sonuna 20-16'lık bir avantajla girmesine rağmen, Binet'in servislerinde üst üste sayılar kaybedince skor 22-22'ye geldi. Set sonundaysa hata yapmayan oyuncularımız seti 25-22 kazanarak skoru 2-0'a getirdi.

Son sette Türkiye yine etkiliydi. Meryem, Bahar ve Seray'la hücumda sayılar bulan milliler seti 25-21, maçı da 3-0 kazanarak Çin Masters Bayanlar Voleybol Turnuvası’ndaki ilk galibiyetini aldı.

Türkiye turnuvadaki 4. maçını çarşamba günü 14:30'da ev sahibi Çin'e karşı oynayacak ve bu mücadele NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Milli voleybolcularımız Çin'e karşı oynadıkları ilk maçı 3-0 kaybetmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız