Finalin adı: Tsonga-Verdasco

Önümüzdeki Pazartesi başlayacak Avustralya Açık öncesi Melbourne'de yapılan Kooyong Tenis Turnuvası’nda finalistler belli oldu. Finalde Jo-Wilfried Tsonga ile Fernando Verdasco karşı karşıya gelecek.

Haberler Ntvspor 15.01.2010 - 12:58

Fransız Jo-Wilfried Tsonga, Melbourne'de yapılan Kooyang Tenis Turnuvası’ndaki ikinci galibiyetini aldı. İki sene önce Avustralya Açık'ta final oynayarak dikkatleri çeken 25 yaşındaki tenisçi, 31 yaşındaki rakibi Alman Tommiy Haas'ı 6-4'lük iki setle yenerek finale yükseldi. Tsonga'nın finaldeki rakibi İspanyol Fernando Verdasco olacak.

Klasman maçında ise Şilili Fernando Gonzalez ile Hırvat Ivan Ljubiçiç karşı karşıya geldi. İlk seti Gonzalez kazandıktan sonra ikinci set büyük çekişmeye sahne oldu. Setin ve maçın sonucu tie break ile belirlendi. Tie break'i 9-7 alan Gonzalez maçın galibi oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız