Galatasaray, Abdou Harroui transferi için görüşmelere başladı (Transfer iddiaları)

Galatasaray'ın, Abdou Harroui transferi için oyuncunun kulübü ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Peki, Abdou Harroui kimdir?

Haberler 27.08.2021 - 17:01

Spor basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Sparta Rotterdam'ın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdou Harroui için oyuncunun kulübü ile görüşmeye başladı.

Merkez orta sahanın dışında sağ açık ve önlibero pozisyonlarında oynayabilen 1.82 boyundaki futbolcunun, güncel transfer piyasa değeri 3.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Oyuncunun sözleşmesinin 30 Haziran 2022 tarihinde sona ereceği biliniyor.

ABDOU HARROUİ KİMDİR?

Abdoulrahmane "Abdou" Harroui 13 Ocak 1998 doğumlu Hollandalı futbolcudur. Orta saha pozisyonunda oynayan Harroui, Eerste Divisie takımlarından Sparta Rotterdam'da forma giymektedir.

KULÜP KARİYERİ

Harroui, 24 Şubat 2018'de Sparta Rotterdam için ilk maçına AZ'ye karşı çıktı

Kariyerinde 158 maça çıkan Harroui, 34 gol atarken 21 de asiste imza attı. Hollanda Ligi'nde ise 60 maça çıktı. 10 gol ve 12 asist üretten futbolcu, Hollanda da U21 Takımı formasını da giyiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız