"Galatasaray bize açıkça 'Git' dedi"

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers, Hollandalı futbolcunun geleceğiyle ilgili sert açıklamalar yaptı. Albers "Galatasaray, verdiği ceza ve bu tavrıyla bize açıkça 'Git' dedi" ifadesini kullandı.

Haberler Ntvspor 06.07.2016 - 00:53 Son Güncelleme : 06.07.2016 - 02:58

Hollanda basınına açıklamalar yapan Guido Albers, Galatasaray yönetiminin tavrının nedeninin serbest kalma bedeli olan 7.5 milyon Euro'yu kazanmak olduğunu söyledi.

Albers "2015 yılında Galatasaray ile sözleşme uzattık ve Wesley en azından 2 yıl daha kulüpte kalmayı planladı. Olay çok basit: Wesley’nin sözleşmesinde, bir kulübün 7.5 milyon Euro ödemesi halinde transfer edebileceğine dair madde var. Eğer Wesley sözleşmesini uzatmamış olsaydı, böyle bir bedel olmayacaktı. Galatasaray, bu tavrı sadece bu bedeli kazanmak için yapıyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın verdiği 2.2 milyon Euro'luk para cezasıyla Sneijder'i göndermek istediğini ortaya koyduğunu vurgulayan Guido Albers "Kulüp, bu cezayla bize açıkça 'Git' dedi. Wesley, yeni sezon hazırlıklarına başlamak için 8 Temmuz’da geleceğini Galatasaray’a bildirmişti. Yani, kulüple bu konuda anlaşmıştı. Eğer bir kulüp bu şekilde bir tutum sergiliyorsa, bu tavrın sonucu genellikle transfer olur" şeklinde görüş belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız