Galatasaray, Mitroglou ve Ozornwafor'u kiraladı

Galatasaray Kulübü, Yunan golcüsü Kostas Mitroglou'nun PSV Eindhoven'a kiralandığını açıkladı. Yeni transferlerden Nijeryalı Valentine James Ozornwafor'un da Almeria'ya kiralanması konusunda görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Haberler ntv.com.tr 22.08.2019 - 00:26

Galatasaray, Kostas Mitroglou'nu Hollanda ekibi PSV Eindhoven'a kiraladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, PSV'nin bu transfer için 1 milyon 250 bin Euro ödeyeceğini duyurdu. Oyuncunun ise Galatasaray'dan 1 milyon 950 bin Euro alacağını açıklandı.

OZORNWAFOR DA KİRALANIYOR

Galatasaray'da yeni transferlerden Nijeryalı genç savunma oyuncusu Valentine James Ozornwafor'un İspanyol ekibi Almeria'ya kiralanması konusunda da görüşmeler başladı.

Galatasaray Sportif AŞ'den Borsa İstanbula gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar Union Deportiva Almeria Kulübüne geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız