Gruplardan kimler çıktı?

UEFA Avrupa Ligi'ne Perşembe akşamı oynanan maçlarla devam edildi. 4 takım daha gruplardan çıkmayı garantiledi.

Haberler Ntvspor 04.12.2009 - 00:32

UEFA Avrupa Ligi'ne Perşembe günü oynanan maçlarla devam edildi. Temsilcimiz Galatasaray'ın da Panathinakios'u 1-0 yenerek gruptan lider olarak çıkmayı garantilediği gecede Sporting Lizbon, Roma, Athletic Bilbao ve PSV Einhoven gruplardan çıkmayı başardı.

SHAKTAR GARANTİLEDİ
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Shaktar Club Brugge'u ağırlarken karşılaşma 0-0 sona erdi. Lucescu'nun takımı bu skorla 13 puana yükselerek gruptan çıkmayı garantilerken 8 puana ulaşan Club Brugge umudunu son haftaya taşıdı.

Son haftada Shaktar Partizan ile Club Brugge Toulouse ile karşılaşacak.

PSV LİDER OLARAK ÇIKTI
UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda ise PSV Eindhoven son dakikada attığı golle Sparta Prag'ı 1-0 yenmeyi başardı. 90+1. dakikada Jonathan Reis ile golü bulan PSV bu skorla 11 puana yükselerek gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Prag ekibi 7 puanda kalırken umudunu sürdürdü.

Grubun diğer maçında Kopenhag Cluj'u 2-0 yenmeyi başardı. Vingaard ve N'Doye ile golleri bulan Kopenhag gruptan çıkma şansını sürdürdü.

HEERENVEEN SON DAKİKADA YIKILDI
UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Heerenveen uzatma dakikalarında yediği golle Sporting Lizbon deplasmanından 1-1'lik skorla döndü. Sporting Lizbon 11 puana yükselirken Heerenveen 5 puana çıktı.

Grupta oynanan bir diğer karşılaşmada ise Hertha Berlin deplasmanda Ventspils FK'yi 1-0 mağlup etti. Hertha Berlin'e galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 12. dakikasında Raffael'den geldi.

ROMA ÇIKTI
UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Roma Basel'i 2-1 ile geçti. Roma Basel-Fulham maçından dolayı gruptan çıkmayı garantiledi. Roma 10 puana yükselirken Basel 9 puanda kaldı. Fulham'ın da 8 puanı var. Grubun diğer maçında Fulham CSKA Sofya'yı 1-0 yendi.

TOPLU SONUÇLAR
D GRUBU
Ventspils (Letonya)-Hertha Berlin (Almanya): 0-1
Sporting Lizbon (Portekiz)- Heerenveen (Hollanda): 1-1

E GRUBU
Fulham (İngiltere)- CSKA Sofya (Bulgaristan): 1-0
AS Roma (İtalya)-FC Basel (İsviçre): 2-1

F GRUBU
Galatasaray (Türkiye)-Panathinaikos (Yunanistan): 1-0
Dinamo Bükreş (Romanya)-Sturm Graz (Avusturya): 2-1

J GRUBU
Shakhtar Donetsk (Ukrayna)-Club Brugge (Belçika): 0-0
Toulouse (Fransa)- Partizan (Sırbistan): 1-0

K GRUBU
PSV Eindhoven (Hollanda)- Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti): 1-0
FC Kopenhag (Danimarka)- Cluj (Romanya): 2-0

L GRUBU
Austria Wien (Avusturya)-Athletic Bilbao (İspanya) 0-3
Werder Bremen (Almanya)-Nacional Madiera (Portekiz): 4-1

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız