Güneş ideal ilk 11'ine geri dönüyor!

Avrupa Ligi'de deplasmanda Skenderbeu'yu 1-0 yenen Beşiktaş, rotasını lige çevirdi. Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Siyah-beyzalılarda teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'i belirledi.

Haberler Ntvspor 19.09.2015 - 13:33

Şenol Güneş ideal ilk 11'ine geri dönüyor.. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de son iki haftadaki Gaziantepspor ve Başakşehir maçlarında takımını aynı ilk 11'ler ile sahaya sürmüştü.  

Tecrübeli teknik adam UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Skenderbeu karşılaşmasında ise farklı bir kadro tercihinde bulundu. İsmail ve Kerim'e ilk kez 11'de forma veren Güneş, Quaresma ve Cenk Tosun'u da ilk 11'de değerlendirdi.  

Ligin 5. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Mario Gomez, Dusco Tosic ve Gökhan Töre ilk 11'e geri dönüyorlar. Kırmızı kart cezası nedeniyle Avrupa Ligi'nde takımını yalnız bırakan Olcay da mücadelede görev yapabilecek.  

Şenol Güneş'in hücum hattında Quaresma'yı yedek bekleterek, Gökhan, Sosa, Olcay üçlüsü ile maça başlaması bekleniyor. Tedavisi süren Oğuzhan koşulara başladı. Ancak genç oyuncunun pazartesi günü oynanacak mücadeleye kadar hazır hale gelmesi zor gözüküyor.  

Skenderbeu maçının ardından Gençlerbirliği'ne karşı da forma giyemeyecek olan Oğuzhan'ın bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine takımdaki yerini alması planlanıyor.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız