Hırvatistan erteleme maçını kazandı

Hırvatistan, yağış nedeniyle bugüne ertelenen maçta Kosova'yı 1-0 yendi. Tek gol, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan stoper Domagoj Vida'dan geldi.

Haberler Ntvspor 03.09.2017 - 18:36

Milli Takımımız'ın da yer aldığı 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda, Hırvatistan, Zagreb'deki Maksimir Stadyumu'nda Kosova ile karşı karşıya geldi.

Yoğun yağış nedeniyle 22. dakikada ertelenen Hırvatistan-Kosova karşılaşması kaldığı yerden devam etti.

Hırvatistan, ilk yarısı 0-0 biten ve zorlandığı maçı 1-0 kazandı.

Hırvatlara galibiyeti getiren golü 74. dakikada Domagoj Vida kaydetti. Yaz boyunca Beşiktaş'ın listesinde yer alan ancak siyahbeyazlılara transferi gerçekleşmeyen 28 yaşındaki stoper, 3 puanı getiren golü attı.

Salı günü Eskişehir'de Milli Takımımız'a konuk olacak Hırvatistan bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltti ve yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Kosova ise 1 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız