Hollanda kayıpsız devam etti

Hollanda, Türkiye'nin de bulunduğu 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda evinde ağırladığı Romanya'yı 3-0 mağlup etti.

Haberler Ntvspor 26.03.2013 - 23:37

2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'nin de bulunduğu D Grubu'nda olan Hollanda, sahasında konuk ettiği Romanya'yı 3-0 mağlup etti ve kayıpsız yoluna devam etti.

Hollanda, Romanya karşısında mücadeleye hızlı başladı. Henüz 12. dakikada Rafael van der Vaart'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı da ev sahibinin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Ancak ikinci yarıda Hollanda, farkı artırmaya kararlıydı. 56'da sahneye çıkan Manchester United'ın golcüsü Robin van Persie, takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

65'inci dakikada kazanılan penaltıda da topun başına geçen Van Persie, maçtaki durumu 3-0 yaptı. Duraklama dakikalarında ise

A Milli Takım'ın da bulunduğu D Grubu'nda lider durumunda bulunan Hollanda, 6. maçın ardından 18 puana yükseldi ve yoluna kayıpsız bir şekilde devam etti. Romanya ise 10 puanda kaldı.

ESTONYA RAHAT KAZANDI
D Grubu'nun diğer maçında ise Estonya, grubun puansız şekilde son sırada bulunan takımı Andorra'yı 2-0'la geçti.

Ev sahibi, 45. dakikada Henri Anier ve 61. dakikada Joel Lindpere'nin golüyle sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Estonya, gruptaki puanını 6'ya çıkardı. Andorra ise puansız son sırada kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız