Hollanda Kupası Ajax'ın

Ajax, deplasmanda Feyenoord’u 4-1 mağlup ederek Hollanda Kupası’nı müzesine götürdü.

Haberler Ntvspor 06.05.2010 - 22:35

Ajax, Feyenoord’u iki maçta da yenerek 2009-2010 sezonunda Hollanda Kupası’nın sahibi oldu.

Kupa finalinde evinde oynadığı ilk maçı 2-0’lık skorla kazanan Ajax, Feyenoord’un sahasında oynanan rövanş karşılaşmasına büyük bir avantajla çıktı.

Deplasmanda olmasına rağmen karşılaşmaya hızlı başlayan Ajax, henüz 4. dakikada Luis Alberto Suarez’in kaydettiği golle 1-0 öne geçerek çok rahat bir nefes aldı.

İlk yarıda başka gol olmazken, ikinci yarıda da rakibinden üstün bir oyun sergileyen Ajax, 64. dakikada Siem De Jong ile farkı 2’ye çıkarttı: 0-2.

Feyenoord, 72. dakikada Jon Dahl Tommasson ile rakibi cevap verdi ve farkı 1’e indirdi. Ancak 77. dakikada Siem De Jong ve 82. dakikada Luis Alberto Suarez ile 2 gol daha bulan Ajax, sahadan 4-1’lik skorla galip ayrılarak Hollanda Kupası’nı kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız