Hradecka çeyrek finalist

WTA İstanbul Cup'ta 8 numaralı seribaşı Çek Lucie Hradecka, Alman Julia Goerges'i devirip son 8 arasına adını yazdırdı.

Haberler 30.07.2009 - 14:03

ENKA Arena'da devam eden WTA İstanbul Cup'ta teklerde 8 numaralı seribaşı Çek Lucie Hradecka çeyrek finalist oldu. 24 yaşındaki raket, çeyrek finalde Alman Julia Goerges'i 3 sette geçmeyi başardı.

İlk sette daha iyi bir performans sergileyen Goerges 6-2 ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Hradecka diğer seribaşlarının uğradığı sondan 6-4 ve 6-1'lik setlerle kurtuldu ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma 1 saat 38 dakika sürdü. Hradecka, çeyrek finalde Polonyalı Marta Domachowska ile karşı karşıya geliyor.

Alman Andrea Petkoviç, Patty Schnyder'i eleyen Paraguaylı Rossana De Los Rios'a sadece 1 oyun verdi: 6-1, 6-0. Polonyalı Urszula Radwanska ise Belarus Ekaterina Dzehalevich'i 7-5, 1-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 yendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız