İngilizler 90+3'te kurtuldu

Dünya Kupası Elemeleri F Grubu maçında İskoçya ile İngiltere arasındaki maç 2-2 sona erdi. Müthiş heyecana sahne olan son 5 dakikada sporseverler 3 gol izledi.

Haberler Ntvspor 10.06.2017 - 21:30

Hampden Park'taki maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. 70. dakikada Alex Oxlade-Chamberlain İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi. Konuk ekibin üstün olduğu dakikalarda sahneye Leigh Griffiths çıktı. 87 ve 89. dakikalarda kaydettiği iki serbest vuruş golüyle bir anda İskoçya'yı 2-1 öne geçirdi. Ancak maçta son sözü 90+3'te, sahaya ilk kez İngiltere Milli Takım kaptanı olarak çıkan Harry Kane söyledi ve maç 2-2 sona erdi.

Bu sonucun ardından İngiltere'nin Dünya Kupaları elemelerindeki yenilmezlik serisi 35 maça çıktı. Puanını 14 yapan İngiltere, gruptaki liderliğini sürdürdü. İskoçya ise puanını 8'ye çıkardı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız